Landslagsaktuelle Ole Gunnar Solskjær (40) gikk langt i å antyde at han ikke blir Egil Olsens etterfølger for Norge etter at cupfinale-billetten var sikret.

I et intervju med NRK får Molde-treneren spørsmål om han har vært i kontakt med forbundet om jobben som snart blir ledig.

— Jeg har en fantstisk spennende stall her som jeg vet jeg kan få 15 prosent mer ut av. Det er en fantastisk gjeng. Jeg satser på å bli værende der jeg er, sier Solskjær, som fikk se sitt Molde slå Lillestrøm på straffer i semifinalen.

På spørsmål om han har takket nei til forbundet, svarer Solskjær følgende:

— NFF gjør jobben sin. Jeg jobber for Molde Fotballklubb. Jeg ser frem mot neste sesong og nå mot høsten, selvfølgelig. Jeg konsentrerer meg bare om det. Jeg er nok en klubbtrener, for å si det sånn, understreker Solskjær.

Høgmo-favoritt

Så klar har Solskjær aldri vært på at han ikke ønsker å overta landslaget nå. Dermed kan døren stå åpen for Per-Mathias Høgmo, som også er en av kandidatene til jobben.

Molde-sjefens kontrakt går ut i 2014. Han forhandler med klubben om en forlengelse av avtalen.

Solskjær har ledet Molde til to strake seriegull etter at han returnerte fra England. Selv om laget bare ligger på sjetteplass i år, kan romsdalingene krone sesongen med et cupgull i november. Motstander i finalen på Ullevaal er Rosenborg.