Fotball, 10. februar 2009 ,Trening foran privat-kampen mellom Norge og TysklandFrode Grodås , keepertrener og Jon Knudsen

- Ikke så bastant som jeg trodde

<p><strong>DÜSSELDORF:</strong> Keeperveteranen Jon Knudsen (34) har endelig fått oppleve Drillo på nært hold. Han er overrasket.</p>

Robert Veiåker Johansen

— Jeg har aldri vært i samme rom som ham før, bare opplevd ham gjennom media. Nå har jeg dannet mitt eget inntrykk, sier Stabæk-keeperen til Aftenposten.no.

- Hvordan er det inntrykket?

— Han er ikke så bastanst som dere journalister har gitt inntrykk av. Han er mye rundere i kantene, sier Knudsen, som har sansen for stilen Drillo står for.

— Jeg liker selv hurtige overganger, men det krever selvsagt midtbanespillere som løper mye. Og det er lett for en keeper å stå bakerst og rope "løp som faen", sier 34-åringen, som har fått fjorårets seriemesterskap og cupfinale på avstand.

Knudsen var Norges førstevalg på slutten av Åge Hareides tid som landslagssjef, men veteranen sitter på benken mot Tyskland.

Les også:

Vinteroppkjøringen ble ødelagt av en blindtarmoperasjon, og salgene av Veigar Páll Gunnarsson og Alanzinho har gjort ham litt bekymret:

— De to var veldig sentrale. Det er umulig å si hvem av dem jeg savner mest, for de hadde forskjellige kvaliteter. Nå er stallen vår tynn, og det er ikke betryggende, mener Jon Knudsen.