Det norske laget fikk som ventet tøff motstand mot Kypros på Antonis Papadopoulos Stadium i går. Særlig etter pause viste laget til Angelos Anastasiadis hva som bor i laget, og de rundspilte til tider Norge.

— Det var et bra lag. De var gode , sier Høgli etter kampen.

John Arne Riise hadde en treffende beskrivelse når han sa at det “krydde av blå spillere rundt ham” i andreomgang. Kypros både doblet og triplet på kant, og spesielt på Norges høyreside var de gode.

VIDEO: Carew: - Har begynt å tenke litt på EM

Nå snakker spillerne om EM

Holdt lekestue

— De kom med voldsomt mange spillere, og de skapte et utrolig trykk, spesielt etter pause. Dette er en av de vanskeligste kampene jeg har spilt , sier Høgli.

Det sier ikke så rent lite. Det var tøffere for Tromsø-backen å møte kantene til Kypros, enn kantene til Portugal i den forrige EM-kvalifiseringskampen.

Spesielt duoen Andreas Avraam og Efstathios Aloneftis holdt til tider lekestue på Kypros sin venstrekant. Utover i omgangen bestemte Drillo seg for å gjøre noen taktiske grep, og byttet ut Erik Huseklepp etter 80 minutter.

- Han sprang som f*. Og det var fornuftig å bytte** , sier Høgli.

Inn kom Espen Ruud. Etter byttet roet det seg heldigvis ned, og Kypros fikk aldri den siste store sjansen som hadde kunnet sikret laget den velfortjente utligningen.

Ingen forsvarere igjen

— Kypros gjorde kun offensive bytter mot slutten, og det var ingen rene forsvarsspillere som fullførte kampen for dem, sier By Rise om grunnen til det offensive hardkjøret i andreomgang.

*** Tabeller: Oppdaterte EM-tabeller**

Selv om det til slutt ble seier, ergret han seg over at det norske laget ikke utnyttet mulighetene sine bedre.

- Vi hadde flere gode overgangsmuligheter vi burde ha tatt vare på , sier han.

Men det ble heldigvis en seier, og full pott på tre kamper for Norge.

- Nå står vi med ni poeng. Det er fantastisk , sier han.

— Vi møtte et bra lag. Derfor er det ekstra godt å dra det i land, supplerer Høgli.

VIDEO: Høydepunktene fra Kypros - Norge

Kypros — Norge: Høydepunkter VIDEO: Sjekk den elleville supporterfesten

Sjekk den elleville supporterfesten