fck
Sellin jubler for utligning og takker Fuhre for pasningen Foto: Stig Vågnes

LA MANGA (Aftenposten): Et B-preget FC København nøyde seg med 1-1 mot Aalesund i Copa del Sol mandag kveld, men slo sunnmøringene på straffesparkkonkurranse. Det var likevel ikke resultatet som opptok verken pressen eller FCK-treneren mest etter kampen.

Samtaleemnet var selvsagt FCKs neste motstander i Mesterligaen, Chelsea, som mandag kveld fikk akseptert sitt bud på Liverpool-stjernen Fernando Torres.

— Da vil han spille mot oss , sier FCK-trener og Liverpool-supporter Ståle Solbakken.

— Og da regner jeg med vi får en ny Chelsea-formasjon. Jeg tror verken Torres eller Drogba er spesielt interesserte i å bruke tid på vingen, og da vil nok Chelsea gå over fra 4-3-3- til en 4-4-2-formasjon med en diamant på midten, mener Solbakken.

(Artikkelen fortsetter)

Bare den medisinske testen gjenstår før Fernando Torres blir Chelsea-spiller.

At nyervervelsen til Mesterliga-konkurrenten gjør at det går et støkk gjennom den kommende landslagssjefen, vil ikke Solbakken gå med på.

— Det er sånn det er. Men de vil selvsagt bli veldig fysiske på topp, det er noen robuste karer det der.

Chelsea har også hentet inn den brasilianske stopperen David Luiz fra Benfica på overgangsvinduets siste dag, men han skal ikke være tilgjengelig for Mesterliga-spill for London-laget.

Her får du siste nytt om de engelske - og de største internasjonale - overgangene. Hele overgangsoversikten finner du lenger ned i dokumentet.