Arsenal jaktet sin første ligaseier siden oktober borte mot Norwich søndag. Mesut Özil sendte gjestene i ledelsen, men Lewis Grabban sørget for at det endte 1-1. Gjestene startet best i Norwich, men åtte minutter inn i kampen tok midtstopper Laurent Koscielny telling etter en duell med Lewis Grabban. Franskmannen fikk behandling, men ble erstattet av Gabriel Paulista.

18 minutter inn i oppgjøret fikk Arsenals assistkonge Mesut Özil en stor sjanse etter et innlegg fra Nacho Monreal. Özil bredsidet ballen mot lengste hjørnet, men vertene fikk klarert til corner. Minutter senere var det Olivier Giroud som fikk sjansen etter et innlegg fra Monreal, men franskmannen headet til side for mål.

Arsenal fortsatte presset, og halvtimen var spilt da Alexis Sánchez fant Özil med en lekker pasning. Tyskeren chippet ballen over keeper John Ruddy og sendte Arsenal i ledelsen.

To minutter før pause utlignet Grabban for Norwich. Robbie Brady slo inn foran mål, hvor Grabban fra kort hold satte ballen under Petr Cech i Arsenal-målet. På overtid i første omgang var Norwich nær ledermålet, men Wes Hoolahans avslutning ble for svak.

MÅTTE UT: Alexis Sánchez pådro seg det som så ut som en strekk mot Norwich. Foto: Action Images via Reuters / Andrew Boyers Livepic/NTB scanpix

Kvarteret inn i annen omgang erstattet Joel Campbell Alexis Sánchez som holdt seg til låret i det han gikk ut. En bekymret Wenger risikerer at en skadeliste som allerede inneholder Jack Wilshere, Mikel Arteta, Theo Walcott, Francis Coquelin, Danny Welbeck og Tomás Rosický utvides videre.Norwich presset Arsenal gjennom deler av annen omgang, men vertene fikk ikke uttelling foran mål.

Dermed endte det 1-1, og Arsenal ligger på fjerdeplass i serien. «Gunners» har ikke vunnet i ligaen siden 3-0-seieren over Swansea 31. oktober.

Alexander Tettey sliter med skade og var ikke med i Norwich-troppen søndag.