Etter det NRK erfarer skal NFF og Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo være i forhandlinger om en sluttpakke. Etter dårlige resultater den siste tiden har flere og flere krevd at Høgmo skal få sparken.

LES OGSÅ:

Det skjer samme dag som den tidligere svenske landslagssjefen Erik Hamrén tok flyet fra Göteborg til Oslo. Ifølge Göteborg-posten var det for å snakke med NFF, men Hamrén selv benektet at det var det som var hensikten med turen.

— Jeg var en tur i Oslo, men det handlet ikke om jobben som landslagssjef, sier han til Expressen. Han vil ikke kommentere avisens spørsmål om det handlet om en annen trenerjobb.

LES OGSÅ:

Den tidligere RBK— og Sverige-treneren har vært ledig på markedet etter å ha gitt seg som svensk sjef etter EM-exiten i sommer.

Ståle Solbakken har også vært nevnt som en arvtaker etter Høgmo. Han er i dag under kontrakt med FC København. Han bekrefter at han var i et møte med Nils Johan Semb i forrige uke, men hevder at landslagsjobben ikke ble diskutert.

Høgmo ble ansatt som landslagssjef for Norge i 2013, og debuterte med 0-3-tap mot Slovenia i oktober. Han har ledet landslaget i 35 kamper, inkludert privatkamper.

Han var nære ved å ta Norge til EM i Frankrike, men tapte mot Ungarn i play-off-kampene. I 2016 har Norge vunnet tre kamper, tapt seks og spilt en uavgjort.