BARCELONA — DEPORTIVO LA CORUNA 4-0

Av mange regnes Lionel Messi som verdens beste fotballspiller. I tre uker har Barcelona måttet klare seg uten den lille argentineren på grunn av skade.

Men lørdag var Messi tilbake da Barcelona tok imot Deportivo La Coruna.

Lionel Messi jubler etter 4-0-målet mot Deportivo La Coruna. Foto: Manu Fernandez, AP

Etter 55 minutter entret han banen på stillingen 3-0 som innbytter for Sergi Busquets, til stor jubel på Camp Nou. Tre minutter senere lå ballen i nettet etter at Messi hadde blitt spilt igjennom av Neymar.– Dette var en komplett prestasjon fra vår side. Vi hadde Leo (Messi) tilbake, og det tok ham null tid å treffe toppformen, sier Barcelona-trener Luis Enrique.

SE MÅLET ØVERST I SAKEN.

Barcelona vant kampen 4-0 etter at Rafinha (2) og Luis Suarez hadde scoret før pause.

Messis comeback er godt nytt for Barcelona foran onsdagens Champions League-kamp hjemme mot Manchester City.

Atletico herjet

Senere lørdag holdt Atletico Madrid lekestue med Granada hjemme på Vicente Calderon. Diego Simeones mannskap banket tabelljumboen hele 7-1, et sterkt svar på rivalenes seirer i La Liga tidligere på dagen.

Yannick Carrasco gjorde hattrick for vertene, mens Nicolas Gaitan (2), Angel Correa og Tiago også tegnet seg på scoringslisten. Isaac Cuenca scoret gjestenes eneste mål.

Enkelt for Real

Real Madrid kunne på ny komme à poeng med byrivalen med seier mot Betis i senkampen, og hadde små problemer med å ta tre poeng.

Scoringer av Raphaël Varane, Marcelo, Karim Benzema og Isco før pause avgjorde i realiteten kampen, og i annen omgang gjorde Isco sitt annet mål før Cristiano avsluttet målfesten til 6-1. Alvaro Cejudo sto for hjemmelagets ene fulltreffer.

Dermed skiller kun målforskjellen de to Madrid-lagene på toppen av tabellen i La Liga. Sevilla og Barcelona er henholdsvis ett og to poeng bak.