Brann Stadion: Brann-trener Lars Arne Nilsen (52) har sverget til Jakob Orlov (30) som spiss de siste månedene.

Nå er det så godt som klart at Orlov ikke kan spille helgens kamp mot Lillestrøm. Ryggsmerter tvang Orlov til å gi seg på treningen torsdag og til ikke å delta på fredagens økt.

— Man gir vel aldri opp, men nå er det ikke lang unna, nei , sier Orlov på spørsmål om det er håp for å spille den kommende kampen.

Svensken har fått «en smell», men vet foreløpig ikke hva som er galt. En MR-undersøkelse på Betanien gir forhåpentlig svar.

En av fire spiller

Lars Arne Nilsen ser uansett etter Orlovs erstatter, og har fire kandidater: Torgeir Børven (24), Azar Karadas (35), Steffen Lie Skålevik (23) og Daniel Braaten (34).

Sistnevnte har ikke spilt spiss i Brann, men vurderes nå seriøst.

— Vi har fire alternativer å velge blant. Braaten er en av dem som kan spille spiss, sier Nilsen

- Det er noe du tenker på?

— Han kan definitivt spille spiss, han kan være god som det. Det går an å bruke ham, fordi han er råsterk og kan holde på ballen feilvendt.

Hvem Nilsen velger er det ingen av kandidatene som vet - ennå.

— Vi har ikke tatt den beslutningen, sier treneren.

Endelig for Børven?

Torgeir Børven har ennå ikke fått starte i favorittposisjonen sin, etter at han kom til Brann i sommer. Nå, i Orlovs fravær, kan det skje.

— Det hadde vært veldig moro. Får jeg sjansen skal jeg prøve å gripe den, så det gjelder å være forberedt. Vi får sikkert ikke vite det før søndag, så det er bare å lade opp som om man skal spille, sier Børven.

Konkurrenten Steffen Lie Skålevik har scoret fire seriemål for Brann, men er uten spilletid de siste fire kampene. Han frykter ikke at manglende kamptrening har satt ham tilbake.

— Jeg har ikke spilt veldig mye i det siste, men jeg skal ta det på strak arm hvis jeg får sjansen, sier Skålevik.

Treneren er litt mer skeptisk.

— Det har vært noen uker der Steffen har vært litt ute av det. Det er det samme med Børven, som heller ikke har spilt kamp på lenge. Det er noe med det - men det kan gå veldig bra, sier Nilsen.

Brann - Lillestrøm spilles på Stadion søndag. Kampen kan du følge direkte på bt.no, du kan også se Ballspark direkte før og etter kamp.