– Det viser seg at det skjer mye i slutten av et overgangsvindu, og det kan godt være det skjer noe for vår del også, sier Magne Kristiansen.

Mannen som eier klubben sammen med Svein Erik Halvorsen og Vidar Robstad vil ikke gå i detaljer, men bekrefter at det jobbes kontinuerlig med å se på om det er mulig å forsterke spillerstallen, slik Mons Ivar Mjelde har bedt om.

Treneren har vært tydelig på at han ønsker en forsvarsspiller og enda en spiller på topp. Skal han få sin vilje må de som sitter på pengesekken imidlertid åpne den så fort som mulig. Overgangsvinduet stenger nemlig ved midnatt i morgen kveld.

– Det skjer ofte mest like før et vindu stenger, gjentar Kristiansen som bekrefter at det fortsatt er arbeidet med å få inn én i forsvaret som prioriteres.

— Attraktiv klubb

– Hvor mye penger er dere villige til å bruke?

– Det vil jeg ikke gå inn på.

– Men dere har midler til rådighet dersom den sportslige ledelsen kommer opp med de riktige spillerne?

– Vi jobber med saken, svarer Kristiansen.

– Er det tilgjengelige spillere der ute som kan forsterke Start?

– Det spørsmålet må du rette til de som har sportslig ansvar i klubben.

Sportslig administrativ leder, Rune Jakobsen, hevder at det finnes flere aktuelle spillere på markedet, spillere som klubbledelsen mener kan gå inn og forsterke Start umiddelbart.

– Det er et marked der ute, og selv om vi ligger utsatt til på tabellen opplever jeg at Start fortsatt er en svært attraktiv klubb for mange. Det handler bare om at vi ikke har en utømmelig pengesekk, sier han.

Flere har glippet

Administrerende direktør Sveinung Hovstad sier at man har måttet gi opp flere potensielle forsterkninger på grunn av at prisen ble for høy.

– Vi har noen rammer, men vi har ikke gitt opp, Det er ikke uten grunn at Norges Fotballforbund har åpent til midnatt på overgangsvinduets siste dag, sier Hovstad.

Pressetalsmann Terje Roland i supporterklubben Menigheden er tydelig på at eierne må bla opp og henviser til Fædrelandsvennens sak forrige uke, der det ble dokumentert at et nedrykk trolig vil koste Start rundt 20 millioner kroner.

– Det nytter ikke å spare seg til fant. Vi trenger flere spillere, og de må være gode, sier Roland og legger ikke skjul på at han skulle ønske Start hadde truffet bedre med sommerens signeringer så langt.