West Ham utelot landslagsstjernen Scott Parker i søndagens 4-1-seier borte mot Nottingham Forest . Trolig havner Parker i Tottenham, som tapte 1-5 hjemme for Manchester City søndag.

– Det pågår forhandlinger, og jeg tror ikke han ville vært mentalt klar til å spille , sa West Ham-manager Sam Allardyce om hvorfor Parker ikke var med da London-laget gjestet Forest i mesterskapsserien søndag.

Parker var journalistenes spiller i fjorårssesongen, og mange har vært overrasket over at midtbanespilleren ikke har skiftet klubb i sommer. Nå tyder mye på at Parker havner i Tottenham. Samtidig forsvinner trolig Luka Modric fra Spurs til Chelsea.

Nottingham Forest har fått en lei sesongstart med bare fem poeng på fem kamper. Et tidlig selvmål fra Luke Chambers og to hodestøt fra Kevin Nolan og Carlton Cole ga West Ham ledelsen 3-0 på City Ground før en tredel av søndagens kamp var spilt.

Statistikksenter Premier League:

Robbie Findley reduserte etter 70 minutter, men Winston Reids scoring sju minutter senere drepte det lille håpet hjemmelaget hadde. John Carew var ubenyttet reserve for West Ham.

(©NTB)