Lillestrøm fikk alle tiders sjanse hjemme mot Odd da tidligere Lillestrøm-spiller Simen Brenne ble utvist for to gule kort allerede etter 28 minutters spill. Men det var Odd som tok ledelsen da en annen tidligere LSK-spiller, Magnus Myklebust, sørget for 0-1 etter 52 minutters spill. Storspill av tidligere LSK-keeper André Hansen sørget nesten for at Odd kunne reise hjem med alle poengene, men til slutt sørget ringreven Arild Sundgot for at hjemmelaget utlignet og reddet uavgjort.

To gule

Det var lite som hendte i kampen før det hadde gått 26 minutter. Da sørget Odds Simen Brenne for at hans gamle lagkamerater på Åråsen fikk en stor fordel ved å pådra seg to gule kort og utvisning i løpet av to minutter. Dermed så det lyst ut for Henning Bergs menn med over en times spill i overtall.

Men da Brenne hadde et heller ublidt gjensyn med Åråsen, sto to andre gamle Lillestrøm-spillere frem mot gamleklubben, og da i første rekke keeper André Hansen. Første fistet han et godt skudd fra Guldbrandsen over etter 30 minutters spill, før han åtte minutter senere vartet opp med en kjemperedning på et skudd fra samme spiller.

Store sjanser

Men etter en god LSK-periode slo Odd plutselig kontra, og LSK-keeper Stefan Logi Magnusson måtte sørge for en utrolig dobbelredning fra Jone Samuelsen og Magnus Myklebust for å holde vertene inne i kampen.

På overtid av omgangen fikk Lillestrøm to kjempemuligheter til å ta ledelsen. Nosa Igiebor vendte opp Morten Fevang og kunne skyte alene med keeper, men sendte ballen rett på Hansen. På den påfølgende corneren traff toppscorer Anthony Ujah stanga, men det sto 0-0 da lagene gikk i garderoben.

Odd i ledelsen

Etter pause skjedde det lite før en annen tidligere Lillestrøm-spiller dukket opp i boksen og pirket Odd i ledelsen fra kort hold. Dermed var Skiens-laget med en mann mindre i ledelsen da 38 minutter gjensto å spille. Og ledelsen kunne fort vært doblet da Frode Johnsen fikk stå helt alene i feltet to minutter senere, men sendte skuddet håpløst utenfor.

Sundgot reddet dagen

Lillestrøm fortsatte å stange mot Odd-forsvaret uten å skape sjanser og da 29 minutter gjensto valgte trener Berg derfor å sette inn klubbens toppscorer gjennom tidene, Arild Sundgot. Og det skulle belønne seg. 14 minutter før full tid fikk hjemmelaget corner. Etter mye frem og tilbake i feltet havnet Frode Johnsens klarering i kroppen på Sundgot og i mål. Odd-spillerne ville ha hands, men det var utvilsomt et tilfelle av ball som søker arm.

Minuttet etter utligningen kunne Jone Samuelsen ha ført gjestene i ny ledelse etter et kjempeløp. I siste liten ble han derimot taklet av Frode Kippe og hindret i å avslutte skikkelig.

Lillestrøm presset på mot slutten uten å skape de helt store sjansene. Det ble med et par langskudd av Nosa og Kippe. Dermed kunne gjestene ta med seg et ytterst fortjent poeng hjem til Skien, mens Lillestrøm trolig er skuffet etter å ha misbrukt muligheten i overtall store deler av kampen.