Atletico Madrid — Real Madrid 1-1

På overgangsvinduets siste dag skulle Keylor Navas være en del av byttehandelen mellom Real Madrid og Manchester United for keeper David de Gea. Omstendighetene ville det slik at overgangspapirene ble sendt inn for sent. Dermed ble de Gea igjen i Manchester og Navas i Madrid.

Søndag kveld var han sterkt delaktig i at Real Madrid berget poeng. Costaricaneren stod i veien for straffespark og vartet opp med flere redninger i 1-1-kampen.

Straffen fra Antoine Griezmann var langt fra håpløst plassert, men med et tigersprang avverget Navas scoring.

— Straffer øver man på, man studerer dem. Gud støttet meg, og hjalp meg til å ta den rette beslutningen og redde straffen, sier Keylor Navas ifølge Marca.

Tidlig scoring

Karim Benzema så lenge ut til å ha sikret Real Madrid seier mot byrival Atlético Madrid, men Luciano Vietto utlignet seks minutter før slutt og sikret 1-1. Real Madrid kunne ta over ledelsen i den spanske eliteserien med seier over rivalen fra den spanske hovedstaden. På bortebane så det lenge ut til å gå Reals vei.

Benzema var først på et innlegg fra Daniel Carvajal og headet inn 1-0 etter ni minutter.

I det 22. minutt hadde Antoine Griezmann en gylden mulighet til å lage 1-1, men klarte aldri å overliste Navas.

Utover i kampen forsvarte Rafael Benitez' mannskap seg bra mot det som kom fra Atletico, men seks minutter før fulltid fikk vertene kranglet inn utligningen. Et innlegg fra Jackson Martínez havnet noe tilfeldig hos Vietto. Spissen satte inn 1-1 og sørget for poengdeling.

Villarreal sviktet

Villarreal ville ha ledet La Liga med fire poeng om de vant borte mot Levante, men de taklet ikke presset. Bojan Jokic ga lagkameratene en vanskelig kamp da han ble utvist etter 36 minutter. Levantes Deyverson ble matchvinner sju minutter før slutt.

Klubben leder likevel ligaen fortsatt. De er ett poeng foran Celta Vigo, Real Madrid og Barcelona på 15 poeng.