Sogndal arrangerte internkamp for og blant annet teste ut prøvespillerne Peder Winsnes og Espen Nystuen i kampsituasjon. Winsnes, som for øvrig er bror til Rosenborg-spiller Fredrik Winsnes kom desidert best ut av testkampen. Med offensivt fint backspill og en nydelig scoring kan han bli en nyttig tilvekst for Sogndal.

— Winsnes klarte seg veldig bra. Vi brukte han som høyreback og han viste mange fine tendenser. Han er en offensiv moderne back, men det er ennå for tidlig å si noe om han får kontrakt eller ikke, sier Halvorsen til BT.no.

Espen Nystuen fikk også prøve seg i går - som midtstopper, men mye tyder på at Kongsvinger-spilleren skal få problemer med å få kontrakt med klubben. - Espen var på det jevne. Vi venter før vi tar en avgjørelse både på han og Winsnes, sier Halvorsen.

Halvorsen og Sogndal vil ta en avgjørelse fredag - om spillerne skal bli invitert til nytt treningsopphold i januar.

— Vi tar en avgjørelse på dette i morgen. De har bare vært her noen dager, så det er litt for tidlig å avgjøre om de skal få kontrakt med klubben eller ikke. Vi må i så fall se dem mer i kampsituasjon, sier en sterkt forkjølet Halvorsen.

Winsnes har spilt i den svenske 1. divisjonsklubben Sylvia, og er bosmanspiller. Han har ungdomslandskamper for Norge. Winsnes blir karakterisert som en typisk kantspiller, som kan brukes både på høyre back og høyre midtbane.

Sogndal-troppen teller per dags dato 17 mann. Halvorsen kunne tenke seg to-tre spillere til.

— Vi er primært på jakt etter en back og en midtbanespiller. Vi har kun tre backer i klubben, og bør også erstatte Dag Christian Sørum, sier Halvorsen.