FyllingenBergen–Halden 26–20

FRAMOHALLEN: Etter den lange EM-pausen tok FyllingenBergen imot Halden søndag kveld. Begge lag jakter medalje, men Fyllingen virket å være i pausemodus fremdeles da kampen startet. Fremover spilte de lite oppfinnsomt og måtte avslutte fra vanskelige posisjoner. I motsatt ende så det enkelt ut for Halden å spille seg til scoringer. Drøyt halvveis i omgangen ledet østfoldingene med fem mål, og en frustrert Vidar Gjesdal tok timeout.

Fyllingen-trenerens instrukser hjalp ikke umiddelbart. Én etter én fortsatte hjemmelagets skyttere å fyre av med løskrutt. Før Eivind Tangen plutselig traff med noen baller, samtidig som Fyllingen-keeper Lars Eggen Rismark slo til med en serie redninger. Da lagene gikk til pause, var Halden-ledelsen krympet til 14–12. Til tross for noen angrepsmisser også i starten av annen omgang, tettet Fyllingen luken raskt. Fremragende keeperspill av Rismark inspirerte lagkameratene, og syv minutter ut i omgangen satte Fredrik Mossestad inn 16–15. Det var første gang Fyllingen ledet siden kampens åpningsminutt, men det var også en ledelse de skulle holde på kampen ut.

For etter dette var kampen en helt annen. Plutselig var det Halden som måtte kjempe steinhardt for hvert eneste mål, mens Fyllingen fikk de enkle nettkjenningene. Etter hvert lukket Rismark fullstendig. Først i aller siste sekund slapp han inn omgangens sjette mål. Det som så ut til å bli et klart tap endte i stedet med en kontrollert seier for fyllingsdølene, som nå er oppe på tredjeplass på tabellen.