Mot Falkenberg for en uke siden ble han matchvinner med scoring to minutter før slutt etter å ha blitt byttet inn da det var spilt 67 minutter.

Da Hammarby møtte Djurgården mandag fikk han sjansen fra start og satte inn kampens første mål allerede etter fem minutter bak Kenneth Høie.

Det var den tidligere Sandnes Ulf-spillerens tredje scoring for sesongen. 24-åringen var med å bidro i begynnelsen av året, men var skadd mellom den 8.— og 14.-runden i Allsvenskan. De siste kampene har han vist seg som en nøkkelspiller og har vært med på å skyte klubben sin bort fra bunnstriden.

Mushekewi utlignet

Jesper Arvidsson utlignet på straffe etter 58 minutter, men Erik Israelsson sendte gjestene foran igjen i det 69. minutt. Det var kun elleve minutter etter at svensken ble byttet inn for Imad Khalili.

13 minutter før slutt utlignet Djurgården igjen. Nyasha Mushekwi fastsatte sluttresultatet til 2-2. Torsteinbø fullførte hele kampen for hovedstadsklubben. Det samme gjorde Lars Sætra og Mats Solheim for Hammarby. Jan Gunnar Solli ble byttet inn etter 71 minutter.

For Djurgården sto Høie i mål hele kampen, mens Daniel Berntsen spilte 68 minutter.

Norrköping henger med

Norrköping er fortsatt to poeng bak serieleder IFK Göteborg etter en dramatisk seier hjemme mot Helsingborg. Arnor Ingvi Traustason sendte vertene foran etter 24 minutter, men mye mer skjedde det ikke i første omgang.

I annen omgang sto det 2-2 da det var spilt 89 minutter etter scoringer av hjemmelagets Daniel Sjölund og Helsingborgs Darijan Bojanic og Robin Simovic.

Ett minutt før fulltid fikk tidligere Rosenborg-spiller Rade Prica se det røde kortet. Fem minutter på overtid sikret Andreas Johansson 3-2-seier.

Oppgjøret mellom GIF Sundsvall og Falkenberg endte 0-1. Lars Krogh Gerson spilte hele kampen for Sundsvall. (©NTB)