Lenge var Cardiff i ledelsen 1-0 etter Guido Burgstallers scoring allerede i det fjerde minuttet.

Gjestene hadde god kontroll og fikk lite defensivt trøbbel utover i første omgang, men samtidig slet de med uttellingen foran Coventrys mål.

Etter hvilen hadde blant andre Magnus Wolff Eikrem et godt skuddforsøk. Han startet kampen, mens Mats Møller Dæhli fikk spille de siste 25 minuttene.

Og nettopp Dæhli gjorde et godt forarbeid til Cardiffs 2-0-mål i det 81. minuttet. Innlegget fra nordmannen var bra, og Kadeem Harris fikk avsluttet via den uheldige Coventry-forsvareren Ryan Haynes, som ble kreditert selvmål.

Spenningen skulle likevel vare helt inn. Coventry brukte bare to minutter på å redusere ved Shaun Miller, og vertene fra nivå tre i engelsk fotball presset mot slutten.

Solskjærs elever maktet uansett å stå imot og fikk med seg en fortjent seier.

I neste runde venter Port Vale. Manchester United har bortekamp mot MK Dons. (©NTB)