ALFHEIM: TIL har en meget spesiell plass i hjertet for Ola Rismo.

Han har hatt sesongkort på Alfheim siden han var 5 år gammel og er sønn av Tore Rismo, som var på gullaget i 1986. I tillegg er han trener for TIL D, som er småguttelaget i alderen 11-14 år.

Nå møter han TIL i 2. runde i cupen som FK Senja-spiller.

– Jeg har alltid hatt et spesielt forhold til TIL. Det er klubben i mitt hjerte, så det er mest stas å møte de egentlig, sier Ola Rismo til iTromsø.

Møtt de før

Men 24-åringen har aldri spilt for «Gutan».

– Jeg har spilt i Fløya i alle før årets sesong og er vokst opp i Fløya-land, men har hatt sesongkort på Alfheim i alle år. TIL er en flott ambassadør for byen og en klubb jeg har sterke følelser for.

Som Fløya-spiller var han nær å sjokkere TIL i cupen for to år siden da Fløya tapte 2-3 hjemme mot TIL.

– TIL er storfavoritter, men om vi spiller opp mot vårt beste og de slipper seg litt nedpå, kan vi fort gi de kamp hjemme i Islandsbotn, sier Rismo, før han kjapt legger til.

– Jeg håper TIL vinner alle kamper denne sesongen, bort sett fra denne.

Høyt oppe

FK Senja går inn i cuprunden med alt å vinne.

– Stemningen er utrolig god. Vi fikk en moralsk stor opptur og en viktig 2-1-seier borte mot Mjølner på overtid i helga. Det var en sterk og viktig for seier for oss, så vi har mye selvtillit i laget nå, sier 24-åringen.

Samtidig gleder han seg også over tidligere lagkamerater som skal i aksjon hjemme mot Rosenborg.

Hans far Tore Rismo er fortsatt trener for 3.-divisjonslaget.

– Det er helt fantastisk artig at Fløya fikk Rosenborg hjemme. Det blir tidenes kamp på Fløyabanen. De møter Norges desidert beste lag i en cupkamp. Jeg skulle gjerne sett den kampen og ønsker de all hell og lykke mot Rosenborg, sier Ola Rismo.