Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund har kommet frem til at Arma Khalili ilegges tre kampers karantene for sin opptrende i treningskampen mellom Bryne og Vindbjart 14. februar i år.

Etter 2-2-scoringen fikk Khalilirødt kort etter å ha sparket til en motspiller. 25-åringen gikk opp i en hodeduell, fikk en dytt og landet på ryggen. Deretter reagerte han med å sparke mot en Vindbjart-spiller.

Disiplinærutvalget gir karantenen på grunnlag av dommerens utvisningsrapport, samt innsendte forklaringer og videobilder.

To seriekamper glipper

I henhold til reaksjonsreglementet til NFF skal karantenen, med unntak av én kamp, sones i obligatoriske kamper for det lag spilleren ble utvist for.

Det betyr at Khalili går glipp av søndagens treningskamp mot EIK, samt seriekampene hjemme mot Nest/Sotra og bortekampen mot Hønefoss.

Bryne FK gir uttrykk for at de er svært skuffet og oppgitt over disiplinærutvalgets tolkning av situasjonen, men gir samtidig uttrykk for at de ikke kommer til å anke.

— Ettersom vi allerede har sendt inn vår forklaring og video av hendelsen, kommer vi ikke til å gjøre det, sier daglig leder i Bryne, Asle Tjøtta.