5 Ørjan Håskjold Nyland: Kan ikke lastes for baklengsmålet. Sikker i det lille han har å gjøre. Presise oppspill. Flott igangsetting på 1-0. 5 Omar Elabdellaoui: Grei kontroll defensivt. Får det ikke til fremover i første omgang, litt farligere etter pause. Har mer å gå på.

6 Håvard Nordtveit: Har funnet ut av stopperrollen. Vinner duellene, god med ballen, og samspillet med Forren sitter.

5 Vegard Forren: Som vanlig duellsterk, og meget god i oppspillsfasen. Danner en solid duo med Nordveit.

6 Martin Linnes: Villig offensivt, kommer i scoringsposisjon og er involvert i Norges andre mål. Farlig tversover som kunne gitt baklengs.

7 Per Ciljan Skjelbred: Meget god kamp av kapteinen. To målgivende. God som ballvinner og i kombinasjonsspillet.

5 Alexander Tettey: Svak markering på 1-1. Ser kun på mann og glemmer ballen. God som ballvinner og skaper balanse i laget.

7 Stefan Johansen: Vinner ballen og starter flere farlige kontringer. God som dirigent og styrer spillet. Hans beste landskamp. Norges beste.

5 Mats Møller Dæhli: Kreativ og skaper muligheter, men forsvinner i for store deler av kampen. Byttet ut med Martin Ødegaard.

6 Tarik Elyounoussi: Perfekt timet løp og en god dragning og avslutning på åpningsmålet. Løper og løper. Byttet ut syv minutter før slutt.

6 Joshua King: God som oppspillspunkt, noe som fører til Norges første mål. Jobber utrettelig. Ut med skade tidlig i annen omgang.

Innbyttere:

Håvard Nielsen (6): Spilte 31 minutter for Joshua King.

Martin Ødegaard: Spilte 26 minutter for Mads Møller Dæhli.

Jone Samuelsen: Spilte 7 minutter for Tarik Elyounoussi.

Vurdert av Odd Inge Aas, Kjetil Flygind og Ola Bernhus.