BLOGG: Da er jeg i gang med bloggingen. Håper det blir interessant for dere lesere å følge Sandnes Ulf og Tippeligaen tettere. Målet mitt er å skape mer engasjement rundt klubben, samt la supporterne komme enda nærmere inn på meg og laget.

Jeg er en gardsgutt født og oppvokst på Åndalsnes. Der bodde jeg frem til jeg var 16 år og begynte i RBK. Tre og ett halvt år seinere gikk jeg til MFK, hvor jeg spilte i fire sesonger. Etter å ha blitt sparket ut av Solskjær gikk ferden til Sandnes og Sandnes Ulf. Der har jeg nå spilt i tre år.

Med min kone og tre unger bor jeg på Sandved i Sandnes. Her trives vi meget godt.

I Sandnes Ulf er det god stemning om dagen. Vi har gjort unna en hard oppkjøring så langt. Marius Helle og undertegnede har vært i tottene på hverandre tre av de fire siste øktene. Det startet med en takling, som ifølge Helle var i knehøyde, og ble avsluttet med en albue i kjeven min i går. Men sånn skal det være...

Vi vant 4-0 mot Sandefjord i dag. En dårlig og en god omgang. Vi slapp Sandefjord til lite selv om de hadde ballen en del, spesielt i første omgang. I andre omgang hadde vi full kontroll og viste at det er divisjonsforskjell. Morsomt at det var Kent, Martin og Zymer som scoret.:)

Da er det frihelg fra lørdag formiddag til mandag morgen. For min del blir det litt av en kamp klokka fire denne søndagen også. 29 barnehageunger i barnehagebursdag kan bli vel så hardt som en eliteseriekamp. God helg.

Det er bare å stille spørsmål og komme med temaer dere vil jeg skal ta opp i bloggen.