Manchester United — Liverpool 1-0:

Et frispark i tverrliggeren 20 minutter før slutt var det nærmeste Luis Suarez kom scoring da Manchester United gikk videre til ligacupens fjerde runde på bekostning av Liverpool.

Javier Hernandez scoret kampens eneste mål minuttet etter pause i 1-0-seieren - og sørget dermed for at rødtrøyene og manager David Moyes fikk en opptur etter det pinlige tapet for byrival City forrige helg.

Gledesscenene etter kampen viste hvor mye seieren betydde hjemmelaget.

– Bevegelsen var flott ved scoringen, og det er det Chicharito gjør best. Han er fantastisk til å finne rom, sier Moyes.

Mexicanerens dro seg fri fra Jose Enrique på et hjørnespark fra Wayne Rooney og styrte ballen enkelt i mål i et oppgjør der mange øyne var rettet mot Suarez.

Fikk skryt

Han fikk sitt comeback fra start på Old Trafford etter biteepisoden som ga ti kamper karantene, og var et frisk pust i Liverpool-angrepet og meget sentral i det gjestene foretok seg offensivt.

– Han klarte seg bra. Etter hvert som han spiller flere kamper, blir han bedre, sier Rodgers til TV 2. Med litt hell kunne Suarez fort sett sitt navn i målprotokollen. Foruten frisparket hadde spissen en avslutning i nettveggen.

Victor Moses burde utlignet halvveis ut i annen omgang, men headingen fra god posisjon ble mesterlig reddet av David De Gea. Også Jordan Henderson fikk en god mulighet, bare for å se sin svake avslutning ende opp på feil side av stolpen for gjestene.

Manchester United hadde gjort åtte endringer på laget som tapte 4-1 for Manchester City, mens Liverpool stilte med en tilnærmet toppet ellever.

Wayne Rooney stod bak mye av det United skapte. Han hadde flere langskudd på mål som keeper Simon Mignolet måtte gjøre sitt beste for å holde unna.

Engelsk ligacup fotball onsdag, 3. runde:

Birmingham – Swansea 3-1, Newcastle – Leeds 2-0, Tranmere – Stoke 0-2. West Bromwich - Arsenal 1-1, 3-4 e. str.