Det var duket for toppkamp i Serie A lørdag kveld. Milan møtte Juventus, og begge lagene sto med seks poeng etter to kamper foran dysten på San Siro.

Det ble ingen mål før pause, men flere susende taklinger og sjanser begge veier.

Robuste forsvar

Juventus hadde til tider et godt trykk, og gjestene fra Torino hadde et skudd i stolpen etter 38 minutter ved Claudio Marchisio.

Begge lag forsvarte seg godt og fornuftig. Det virket som om 0-0 var et resultat som både Milan og Juventus kunne leve godt med.

59 minutter var spilt da gjestene ved Paul Pogba kom til en farlig sjanse, men skuddet gikk like over via en Milan-spiller. På den påfølgende corneren hadde Marchisio en god sjanse, men Milan og Silvio Berluscono på tribunen kunne puste lettet ut.

Smokkefeiring

Carlos Tévez scoret begge målene da Juventus slo Åge Hareides Malmö i Champions League denne uken. Og lørdag var han på hugget igjen.

70 minutter var spilt da Tévez ordnet 1-0, men minst like mye av æren for målet skal Paul Pogba ha. Han slo en vidunderlig stikker igjennom til Tevez. Målscoreren feiret på San Siro med en smokk i munnen.

Fem minutter etter scoringen satte Milan innpå Fernando Torres, som dermed fikk sin debut. Men den tidligere Chelsea-spilleren kunne ikke forhindre at Milan gikk på sesongens første tap.