Zlatan fikk starte på topp da Paris Saint-Germain knuste Bastia. Svensken takket for tilliten ved å score i det 10. og 13. minutt.

Det første kom med et utrolig hælspark. Ballen ble slått inn i feltet, og etter en stuss satte Zlatan ballen i mål på akrobatisk vis.

Mål nummer to kom på en heading.

I pausen ble Ibrahimovic byttet ut til fordel for den uruguayanske spissen Edinson Cavani, som ikke ville være dårligere enn kollegaen.

Først la han på til 3-0 etter 63 minutter. Kraftspissen rundet en motstander før han fintet ut keeperen og scoret fra nærmest død vinkel.

Like før slutt fastsatte han resultatet fra straffemerket.

Seieren betyr at PSG overnatter på tabelltopp. Monaco ligger tre poeng bak og møter bunnlaget Sochaux søndag. Vinner Monaco med mer enn to mål, gjenerobrer laget fra fyrstedømmet tabelltoppen.