Kristiansand : Med tiden 1.36,91 vant Rung 100 m rygg i klassen for handikappede, og fulgte opp med sølv på 50 m fri (40,00).

NM er en av Sarah Louises få opptredener på kortbane, og mesterskapet i Aquaramabadet i Kristiansand kommer etter en to uker lang treningsleir hun har hatt på Tenerife. Hovedmålet hennes er VM i Glasgow i juli.

I tillegg til Rung gjorde den unge Madla-svømmeren Truls Wigdel en solid innsats på 800 m for menn.

Her hadde Madla tre svømmere i finalen, og Wigdel tok sølvet på tiden 7.57,58. Det er solid personlig rekord, og første gang den snart 16 år gamle svømmeren går under åtte minutter. Det er også Europas beste tid på distansen i hans aldersklasse (1999). Han var likevel et stykke unna vinneren, Henrik Christiansen fra Skjetten, som med 7.38,58 satte norsk rekord.

På 800 m for kvinner tok Oda Gjerde fra Bryne en bronsemedalje med 8.59,03, mens Madlas guttelag vant sølv på stafetten over 4 x 200 m fri med 7.23,96. Laget ble opprinnelig nummer tre, men en disk på Bergen førte guttene en plass opp på seierspallen.

NB . Før stevnestart ble Sarah Louise Rung tildelt De Nordiske svømmeforbunds Ærespris, denne prisen er tidligere kun utdelt til en norsk svømmer, Alexander Dale Oen.