English Football League opplyser at de fredag sammen med andre idretter og regjeringen skal vurdere hvordan dødsfallet til dronningen påvirker hendelser fremover. Det varsles en kunngjøring så kjapt som mulig.

Henry Winter, anerkjent skribent i troverdige The Times, skriver på Twitter at helgens Premier League-kamper garantert vil bli utsatt etter dødsfallet. Storbritannia går nå inn i landesorg.

Det er blant annet storkamp mellom Erling Braut Haalands Manchester City og Tottenham på programmet.

Championship-kampen Burnley-Norwich og League Two-kampen Tranmere Rovers-Stockport County fredag er utsatt.

Torsdagens Europa League-kamp mellom Manchester United og Real Sociedad går som planlagt på Old Trafford. Det markeres med flagg på halv stang, begge lag bærer sørgebind og det var ett minutts stillhet før avspark.

Arsenal og Zürich holdt ett minutts stillhet før andre omgang:

Dronning Elizabeth av Storbritannia døde torsdag 96 år gammel på Balmoral-slottet i Skottland. Dronningen var til stede på Wembley da England sist ble verdensmestere i fotball i 1966. Hun delte ut trofeet til kaptein Bobby Moore.

Viktor Hovland og golfeliten startet turneringen BMW PGA Championship på Wentworth, like utenfor London, torsdag. Turneringen ble stoppet da dronningens dødsfall ble offentliggjort, og det er bestemt at det ikke skal spilles videre fredag. Det er ikke avklart hva som skjer deretter. Hovland var foreløpig i delt ledelse.

I sykkelrittet Tour of Britain var det målgang på den femte av åtte etapper torsdag. Torsdag kveld skrev de i en pressemelding at den sjette etappen blir avlyst som følge av dødsfallet. Senere samme kveld kom beskjeden om at også at etappene som skulle blitt arrangert på lørdag og søndag er avlyst.

Fredagens cricketkamp mellom England og Sør Afrika og alle andre kamper i Rachael Heyhoe Flint Trophy er avlyst.

Dronning Elizabeth var en stor tilhenger av hesteløp, og løpene torsdag og fredag er avlyst.

Britene har en lang protokoll som følges ved dronningens dødsfall: