Gianluigi Donnarumma ble førstekeeper for den italienske giganten AC Milan allerede som 16-åring. Men sommeren 2021 var tiden over i Milan som 22-åring etter 215 kamper. Han dro til Paris.

Det fikk Milan-fansen til å se rødt. De mente Donnarumma satte penger fremfor alt og var en mann uten verdier.

Under tirsdagens Champions League-oppgjør var keeperkjempen for første gang i aksjon igjen på mektige San Siro mot AC Milan. Der fikk Donnarumma falske sedler med portretter av seg selv kastet mot seg, samt en rekke bannere som hånet ham.

Mange av sedlene og meldingene hadde sifrene 71 i seg – som er et nummer som betyr «en mann uten verdier» i Napoli, området Donnarumma kommer fra.

Også selve kampen ble en tøff opplevelse for Donnarumma. PSG tok ledelsen da Martin Skriniar (tidligere Inter-stopper) scoret mot sine gamle erkerivaler etter bare ni minutter. Utligningen kom tre minutter senere fra Rafael Leão. Seiersmålet til AC Milan satte veteranen Olivier Giroud inn rett etter pause.

I den andre kampen i gruppe F, vant Borussia Dortmund 2–0 over Newcastle. Det gjør gruppen svært jevn før de siste to kampene. De to beste lagene går videre til utslagsrundene i Champions League: