20 minutter inn i kampen fant Real Betis-angriper Ayoze Perez veien til nettmaskene da han sendte de helsorte fra Sevilla i ledelsen på Estadio de la Cerámica.

I kampens 52. spilleminutt på stillingen 1–0 til Betis gikk en heading via stolpen og rett til en Sørloth i drømmeposisjon. Men fra fem meter klarte ikke den norske spissen å stokke beina kjapt nok til å få en ordentlig avslutning på mål.

I stedet for scoring ble sleivsparket reddet på strek av en Betis-forsvarer.

Sørloths lagkamerat Jorge Cuenca satte likevel inn utligningen for «den gule ubåten» ti minutter senere.

Men på tampen, hele seks minutter på overtid, avgjorde Betis-spiss Willian Jose kampen for bortelaget.

Dermed ble det hverken poeng eller scoring i ligaåpningen for Sørloth og Villarreal.

MATCHVINNER: Willian Jose avgjorde for Real Betis. Foto: JOSE JORDAN / AFP / NTB