Det var nok mange nordmenn som sperret opp øynene da Kim Kardashian la ut et bilde av seg selv med Haaland på sin Instagram-konto i juli.

Stjerneduoen møttes i forbindelse med Dolce & Gabbanas motevisning i Puglia i Italia.

– Jeg så Erling Haaland og friket ut fullstendig, for jeg vet at sønnen min ville blitt så ekstatisk, sier Kardashian.

TV 2 omtalte saken først.

Herremagasinet GQ har denne uken publisert et portrettintervju med Kardashian. I den anledning er hun også med i et videointervju med GQ Sports, sportsdelen til magasinet.

Det er der hun forteller om møtet med Haaland.

– Jeg er den taperen, for jeg begynte å facetime ham på denne gallaen. «Se, du vil ikke tro hvem jeg møtte på!» gjenforteller Kardashian.

– Jeg er blitt den typen person. Beklager, fortsetter hun.

PÅ NORSK JORD: Erling Braut Haaland er i disse tider i Norge i forbindelse med landskampene mot Færøyene og Skottland. Foto: Lise Åserud / NTB

Et videoklipp fra møtet viser at Kardashian sa «det var hyggelig å treffe dere» til Haaland og Isabel Haugseng Johansen, mens en rekke fotografer filmet og knipset bilder.

Dagen etter delte hun et bilde av seg selv og den norske fotballstjernen til sine 362 millioner følgere. Under bildet skrev hun «Ciao».

Noen måneder senere la Kardashian ut et nytt bilde av en Manchester City-drakt som Haaland hadde signert og sendt til sønnen Saint (7).

«Til Saint. Beste ønsker», sto det på drakten.