Gary Hogan spilte én kamp for Sandefjord denne sesongen. Neste sesong blir han trener i Stjørdals-Blink. Gary Hogan spilte én kamp for Sandefjord denne sesongen. Neste sesong blir han trener i Stjørdals-Blink. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Sandefjord-keeper blir trener i trøndersk 2. divisjonsklubb

Gary Hogan er ansatt som ny hovedtrener i 2.-divisjonsklubben Stjørdals-Blink.

Den trønderske 2.-divisjonsklubben ble nummer sju i sin avdeling sist sesong. Nå byttes det lokale trenerteamet ut med en ire og en brite.

Gary Hogan (32) har flere sesonger bak seg som målvakt i norsk fotball. Han har vært innom både Steinkjer, Skeid, HamKam og Alta før han i høst fikk en kamp for Sandefjord i eliteserien.

— Jeg er veldig fornøyd. Dette er en fantastisk mulighet, et tilbud som var for godt til å si nei til. Jeg er veldig spent og har en god følelse, sier Hogan til Trønder-Avisa.

Blink-jobben blir hans første som hovedtrener. Han tar med seg briten Tom Dent (24) som assistent. Dent kommer fra jobben som G16-trener i Follo.

Nils Petter Austad, Blinks assistent denne sesongen, var klubbens førstevalg. Han blir nå assistenttrener i Ranheim i 1. divisjon. (©NTB)