Mario Balotelli blir nok aldri den fotballspilleren mange trodde han kunne bli.

Etter å ha herjet i EM i 2012 trodde nok mange at man hadde med en framtidig storspiller å gjøre. Lenge var han ansett som en av de største talentene Europa hadde å by på.

Uønsket av Klopp

Noen år senere er Balotelli ferdig i Milan. 25-åringen har vært på lån fra Liverpool denne sesongen, et lån som nå er avsluttet og som den italienske klubben ikke har noen intensjoner om å forlenge, slik Balotelli etter rapporterne skal ha ønsket.

Dermed går turen tilbake til Liverpool, hvor han fortsatt har ett år igjen av kontrakten.

Men Liverpool-fansen får trolig ikke se flere kamper med Balotelli på Anfield. Ifølge The Guardian skal Jürgen Klopp være veldig lite lysten på å beholde italieneren, som ofte har laget like store overskrifter utenfor banen som på.

  • Noen minneverdige Balotelli-øyeblikk:

— Ønsker å bli i Milan

Balotellis høye lønn skal være Liverpools største ankepunkt ved spissen. Ifølge Daily Mail tjener Mario Balotelli over 50 millioner kroner i året.

Ifølge flere britiske medier, blant andre The Guardian, skal kinesiske og tyrkiske klubber stå klare til å tilby kontrakt til superstjernen. Ifølge Mino Raiola, Balotellis agent, skal det allerede være tilbud fra Kina.

Balotelli selv har uttalt at han ikke har noe særlig stort ønske om å returnere til Merseyside.

— Når det kommer til framtiden min ønsker jeg å bli i Milan. Jeg var ikke lykkelig i Liverpool i det hele tatt, og jeg vil ikke tilbake dit. I tillegg er det i Milan pengene er. Jeg har gjort det bra i de siste kampene, og jeg føler meg i god fysisk form, skal Balotelli ha sagt for en måned siden.

Ikke tatt ut til EM

Et ekstra tungt slag for spissen er at Antonio Conte ikke fant plass til ham i troppen til Italia som skal spille EM i sommer.

Balotelli har spilt 20 kamper for Milan i Serie A denne sesongen, hvorav åtte fra start. Balotelli starter karrieren som et stjerneskud i Inter, før turen gikk videre til Manchester City, Milan og Liverpool.

Hvor veien går videre for bråkmakeren fra Palermo får tiden vise.