I kveld spiller IFK Göteborg hjemme mot Per-Mathias Høgmos gamle klubb, Djurgården. Etter det har tidligere landslagsspiller Kjetil Wæhler kun fire kamper igjen i IFK-trøyen.

Han har nemlig fått beskjed om at han ikke får forlenget kontrakten med den svenske klubben, men Wæhler har ingen tanker om å avslutte karrieren ennå — på tross av at han nærmer seg 40 år gammel.

— Helst vil jeg ikke tenke på tiden etter spillerkarrièren ennå. Det er et mål for meg å spille på høyt nivå når jeg er 40 år gammel, eller bli den eldste som har spilt i eliteserien i Norge, sier Kjetil Wæhler til Aftonbladet.Wæhler ble vraket da landslagssjef Per-Mathias Høgmo presenterte sin første tropp i fjor høst. Da reagerte Wæhler voldsomt og følte seg forbigått. 38-åringen føler han fortsatt har mye å gi på banen.

— De fleste spillere når sin peak mellom 25 og 30 år. Jeg føler at jeg blir bedre hvert eneste år. Jeg er klar over hva jeg kan og ikke kan. Jeg går alltid gjennom kampene mine i etterkant og ser på hva jeg kan gjøre bedre, sier Wæhler.