ALFHEIM : I morgen skal Tromsø IL møte FK Senja i Islandsbotn i 2. runde i cupen.

I dag fikk kaptein Simen Wangberg og TILs nye angrepskomet Mikael Norø Ingebrigtsen behandling for skader mens resten av laget trente. Etter treningen bekreftet trener Steinar Nilsen at duoen ikke spiller i morgen.

– Mikael er ute, Simen er ute og det er også Christian Landu Landu, Lars-Gunnar Johnsen og Gudmund Kongshavn, sier Nilsen til itromso.no.

– Preger oss ikke

– Simen og Mikael har vært gode. Den ene er kaptein og den andre er det nye ”TIL-funnet”. Hvor mye vil det prege laget i morgen at de er ute?

– Nei, det kommer ikke til å prege laget i morgen, fordi de kommer ikke til å være der. Det kommer til å være spillere der uansett som er veldig ute etter å vise seg frem i en viktig kamp. Det tar jeg som en selvfølge, at de er fokusert og konsentrert om arbeidsoppgaven når vi først tar på drakten, sier Nilsen.

Mikael Norø Ingebrigtsen har fått en ”kjenning” i låret, mens Simen Wangberg fortsatt sliter litt med skuldra/ryggen etter smellen mot Stabæk. Begge er trolig klar igjen til borteoppgjøret med Mjøndalen lørdag.¨

Unggutter i troppen

I morgendagens tropp er ungguttene Jostein Gundersen og Fredrik Michalsen med.

– Vi kommer til å ha cirka 16 spillere klare til å reise, sier Steinar Nilsen til itromso.no.

Kaptein Simen Wangberg står over mot Senja. Foto: Foto: Øyvind Sivertsen

FK Senja har fått en OK start i årets 2.-divisjon med fire poeng på tre kamper.

– Vi har et veldig godt bilde på hva som møter oss. Vi gleder oss til matchen. Det er godt å være inne i en god kampsyklus nå. Det er noen som har fått hvilt seg og er veldig klar til denne kampen og er i bra fysisk form, sier Steinar Nilsen.