Det melder Grimstad-klubben på sine hjemmesider. Sow har signert kontrakt med Jerv ut 2016. Spissen, fra Senegal med fransk pass, har testet seg på trening med klubben og levert så bra at han nå skal jage mål for 1.-divisjons fjerde beste lag for øyeblikket.

— DioumSow er en angriper med stort potenisale, som er en god avslutter. Han har gode tekniske ferdigheter og tar gode valg på sine avslutninger. Han har både tempo og god timing. Sow har vist seg godt frem, er en omgjengelig og hyggelig gutt og er en lagspiller.

- Vi gleder oss over å inkludere ham i troppen vår , sier Arne Sandstø, Jerv-trener, ifølge klubbens nettside.

Kjemper i toppen

Jerv har stø kørs mot kvaliktil eliteserien, akkurat som i fjor, med 12 kamper igjen. Den siste tiden har ghaneserne Mohammed Fuseini (til Åsane) og Dennis Antwi (til Start) forlatt Sandstøs tropp, og Jerv-klubben så seg nødt til å hente inn en ny spiss.

Sow kommer fra det velkjente Diambers-akademiet, før han har vært i fransk fotball. Jerv, som slo Sandnes Ulf 2-0 søndag, håper han kan konkurrere med Alexander Lind om spissplassens i Sandstøs 4-3-3-system fortest mulig.

— Vi regner med at alle papirer går i orden og kan melde Dioum Sow spilleklar til helgens bortekamp mot Ranheim, sier Jerv-treneren.