LERKENDAL (adressa.no): Det ble alt annet enn en stille avslutning på påskeuken for Rosenborg. I morges kom nemlig nyheten fra Danmark om at Nicki Bille Nielsen er siktet for vold mot en tjenestemann etter en hendelse natt til fredag. Ifølge Ekstrabladet skal han blant annet ha bitt en politimann.

En nyhet som ikke akkurat var optimal å få, medgir Rosenborgs styreleder Ivar Koteng overfor adressa.no.

— Nei, det er ikke noe vi ønsker skal skje, selvfølgelig. Vi hadde et sterkt håp om at det ikke skulle skje igjen, men sånn var det ikke, sier han.

For Bille Nielsen har vært ille ute før. I september i fjor fikk han 10 000 kroner i bot for ordensforstyrrelser etter vold utenfor to utesteder i Trondheim. Dermed er han ikke den i Rosenborg med den største tabbekvoten.

— Neppe, bekrefter Koteng.

Han vil likevel ikke at det skal tas forhastede beslutninger i RBK-leiren nå. Klubben er i gang med å undersøke hva som har skjedd, men Koteng sier at den trenger noen dager på seg.

Ønsker ikke å handle i affekt

I kveld spiller Rosenborg borte mot Bodø/Glimt, og Nicki Bille Nielsen er foreløpig ikke strøket fra kamptroppen.

— Jeg regner med at han skal til Bodø. Det får bli opp til treneren å ta ut laget, sier Koteng, som ikke selv har snakket med den danske spissen etter den nye hendelsen.

— Vi må ikke handle i affekt. Vi ønsker å finne ut mest mulig nå, så tar vi det derfra, sier han.

- Hva med Bille Nielsens fremtid i Rosenborg om opplysningene fra Danmark stemmer?

— Det får vi ta internt først, sier RBKs styreleder.