SOLA: (aftenbladet): Sola hadde god kontroll på kampen frem til de ble redusert til 10 mann etter halvspilt 1. omgang.

Sola havnet tidlig bakpå for andre seriekamp på rad da Fanas Jonas Hestetun sendte gjestene i ledelsen etter 7 minutt.

Midtveis i 1. omgang havnet hjemmelagets Olav Magnus Eik Espedal i sentrum, først scoret han utligningsmålet, før han fem minutter senere fikk sitt andre gule kort og marsjordre.

Fana tok over spillet etter utvisningen og ledet 2-1 til pause. Da gjesten gikk opp til 3-1 tidlig i andre omgang virket kampen å være kjørt. Sola gjorde noen offensive bytter, reduserte to ganger og kom inn i kampen igjen. Men det holdt ikke til poeng.

Kampfakta

Sola – Fana 3-4 (1-2)

2. divisjon avdeling 3

Sola stadion, cirka 100 tilskuere

Mål: 0-1 Jonas Hestetun (7), 1-1 Olav Magnus Eik Espedal (19), 1-2 Patricio Rojas (41), 1-3 Alexander Stockinger (47), 2-3 Kristoffer Rasmussen (68), 2-4 Joachim Dankertsen (84), 3-4 Simen Berntsen (90)