Minst 128 personer er drept i konsertlokalet Bataclan, og på flere andre steder i og rundt Paris.

Blant angrepene var det som skal ha vært en selvmordsbomber ved landslagsarenaen Stade de France, hvor Frankrike møtte Tyskland til privatlandskamp.

Tyske landslaget holdt igjen på stadion

Tre personer skal ha mistet livet som følge av en eksplosjon ved en inngang til stadion. Etter kampen rømte mange av tilskuerne ned på gressmatta fremfor å forlate stadion, i frykt for hva som hendte utenfor.

Det tyske landslaget ble i det lengste holdt igjen på stadion, men fikk i løpet av natten forlate Stade de France, og landet lørdag formiddag i Frankfurt.

Nå viser hele idrettsverden sin sympati for hendelsene i den franske hovedstaden. Alt fra verdensstjerner til utøvere i mindre idretter viser sin medfølelse.

Minutts stillhet på Beito

På Beitostølen hadde man ett minutts stillhet i forkant av lørdagens to langrenn. Ifølge NTB er alle idrettsarrangement i Frankrike avlyst.

Norge møter Ungarn til avgjørende playoffkamp i EM-kvalifiseringen søndag, og landslagets pressesjef er trygg på at sikkerheten ivaretas.

— Hendelsene i Paris er sjokkerende og grufulle, sier Graff til NTB.

Her er noen reaksjoner fra norske og internasjonale idrettsstjerner i sosiale medier

Basketstjerne LeBron James : - Mens jeg gjør meg klar for kamp, kan jeg ikke slutte å tenke på tragedien i Paris. Hva skjer med folk? Jeg ber for alle familiene.

Skiskytter Emil Hegle Svendsen: — Tragiske nyheter fra Paris. Mine tanker går til alle pårørende. For en jævlig verden vi lever i.

John Arne Riises indiske klubb Dehli Dynamos: — Sjokkerende hendelser i Paris. Våre tanker og bønner er med dere. Klubben skriver også at de vil gjennomføre ett minutts stillhet før dagens kamp.

Håndballspiller Sander Sagosen : - Helt forferdelig hva noen mennesker kan gjøre!

Tennisstjerne Caroline Wozniacki: — Mine tanker og bønner er med menneskene og familiene i Paris.

Sykkelstjerne Mark Cavendish : - For en tragedie i Paris. Vi er ment å være én verden. Hjertet mitt går ut til de stakkars menneskene og familiene.

David Beckham: — Samtidig som solen står opp i denne vakre byen, minnes vi menneskene som har dødd og familiene som har mistet sine elskede. Våre tanker er med dere alle.

Trener for Atletico Madrid, Diego Simeone : - Så mye smerte og så mye urettferdighet. Vi ber for ofrene og deres familier.

Toni Kroos, tysk fotballspiller i Real Madrid: - Hva er dette for en syk verden?

Rafael Nadal, en av verdens beste tennisspillere: — Jeg er ødelagt av hva som skjedde i Paris. Min kjærlighet og fulle støtte til Frankrike og Paris.

Wladimir Klitschko, boksestjerne: