David Trezeguet kan være på flyttefot.

Mandag denne uken ble det klart at AaFK ser på 25-åringen Andrè Senghor fra Senegal som drømmespissen. Klubben skal allerede ha fått en bud avslått, men har fortsatt god tro på at en avtale kan gå i boks .

Gulf News melder i dag at klubben sikter seg inn på franskmannen David Trezeguet som en erstatter for Senghor. En talsmann for klubben skal ha bekreftet interessen i Trezeguet, men Bani Yas-trener Jorvan Vieira ønsker ikke å si så veldig mye om saken.

LES OGSÅ:

— Jeg vet ikke noe. Jeg har ingen informasjon om verken Trezeguet eller Senghor. Jeg får ikke lov til å kommentere det før om noen dager, sier han til Gulf News.

Senegal-kjenner Reidar Vågnes har tidligere uttalt til Sunnmørsposten at de vil være et stort scoop om AaFK klarer å hente Senghor til klubben.

— Han har de ferdighetene som skal til for å lykkes her. Han er sterk i kroppen, rask, god på hodet og skyter som en hest med begge beina, mente Vågnes som selv ble klar over Senghors talent tilbake i 2005. Den gangen hadde han ansvaret for Moldes Senegal-prosjekt .

Livechat Alkmaar - AaFK