TIL-spiller Henrik Åsali Hanssen (15) er mye omtalt på Twitter etter debuten for G15-landslaget.

I saken som lokalavisen iTromsø skrev etter kampen stod det at blant annet at Bayern München var representert på tribunen under G15-landskampen mellom Norge og Sverige.

Denne saken henviser Twitter-kontoen «Bayern & Germany», med nesten 50.000 følgere, til og slår fast: «Bayern are interested in 15 year old Norwegian talent Henrik Asali Hansen».

Kun en halvtime etter publisering er meldingen retweetet av 32 personer.

— Han er en spennende spiller, men det er å dra det litt langt i den fasen her, sier TIL-trener Lars Petter Andressen, som var til stede på landskampen om den direkte koblingen mot den tyske gigantklubben.

En time etter tweeten om TIL-talentet, ble den nevnte Twitter-kontoen slettet.

Ambisjoner

Henrik Åsali Hanssen vil ikke bidra til ytterligere spekulasjoner rundt en mulig interesse fra storklubber i utlandet. TIL har i år solgt 17 år gamle Brian Stangnes Kjeldsberg til Kaiserslautern, mens Brage Berg Pedersen nylig returnerte fra sitt andre gjesteopphold i Genoa.

For tre år siden dro Ulrik Yttergård Jenssen fra TILs utvklingsavdeling til ungdomsakademiet til den franske storklubben Lyon.

Men 15-åringen har store drømmer for fotballfremtiden sin:

— Mine ambisjoner som fotballspiller er å spille for en topp internasjonal klubb i en av de fem store ligaene, samt å spille for det norske A-landslaget, sier Henrik Åsali Hanssen.