— Jeg er veldig glad for å være tilbake. Det er godt å kjenne på spenningen med toppfotballen igjen, og jeg har savnet det å spille store kamper, sier Ole Gunnar Solskjær under pressekonferansen onsdag ettermiddag.

Onsdag formiddag kom nyheten om at Ole Gunnar Solskjær igjen skal trene Molde fotballklubb. Etter over ett år uten trenerjobb på høyt nivå, er han igjen tilbake i klubben han hadde kjempesuksess fra 2010 til 2013. ## — Tok litt tid før jeg aksepterte

— Jeg kommer inn i en klubb som er godt strukturert og har klare rammer. Samtidig er det viktig for meg å vite at dette fortsetter, sier Solskjær.

Det var en Molde-trener i godt humør som møtte lokal og nasjonal presse, og Solskjær sier han gleder seg til å komme i gang med jobben, som starter med et smell allerede mot Celtic i Europa League torsdag.

42-åringen fra Kristiansund sier det aldri har vært aktuelt å ta over laget fra hjembyen, som kjemper i toppen i 1. divisjon.

Kommentar:

foto
Ole Gunnar Solskjær feirer sin hittil siste triumf som Molde-trener: Cupgullet i 2013. Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix

— Det tok litt tid før jeg aksepterte tilbudet. Jeg lurte på om jeg var sulten nok, og det er det jeg utfordrer spillerne mine til. Det er et helt annet utgangspunkt nå enn da jeg var her sist. Dette er nå spillere som er vant med å vinne, og det gjør noe med folk, sier Solskjær.Som er sikker på at spillerstallen han tar over er en av de beste i landet.

— Spillergruppa er veldig god. Troppen vi har kjemper med Rosenborg og Strømsgodset om å være best i landet. Det handler ikke om å gjøre så mye annet enn vi gjor sist gang, sier Solskjær, som hevder han ennå ikke har tenkt på eventuelle spillerkjøp.

Tror Solskjær er bedre enn sist

Sparebanken Møre har inngått en offisiell avtale med den nye Molde-manageren, og er med på å bidra til at den tidligere Manchester United-spillerne nå er tilbake i rosenes by.

— Vi vil takke Erling Moe for den jobben han har gjort. Samtidig er dette en gledens dag. Vi har fått Ole Gunnar på plass, og vi tror han er en enda bedre trener enn sist han var her, sier styreleder i Molde, Øystein Neerland.