Martin Samuelsen startet West Hams treningskamp mot Southend lørdag. Nordmannen fikk spille i en time i 3-2-seieren.

18-åringen scoret sitt første mål i debuten mot Peterborough for en uke siden. Det ble belønnet med et halvtimes innhopp mot Birkirkara i europaligakvalifiseringen.

Lørdag fikk Samuelsen en ny sjanse fra start av manager Slaven Bilic. Vingen spilte 60 minutter borte mot Southend. Haugesunderen tegnet seg ikke på scoringslista, men var involvert da Dimitri Payet scoret 2-1-målet.

Unggutten fikk et skudd blokkert, som franskmannen plukket opp og banket i mål.

— Silke!

Samuelsen herjet tidvis med motstanderne, og i livedekningen på West Hams offisielle hjemmesiderble det brukt store ord for å beskrive nordmannens spill.

— Silke, pur silke fra Martin Samulsen! het det etter at nordmannen driblet to mann etter 25 minutter.

— Samuelsen er absolutt en energibunt, het det like etter pause.

På spørsmål fra en Twitter-bruker skriver West Ham-eieren David Gold at han tror Samuelsen snart spiller for førstelaget.

— Jeg er sikker på at det ikke vil ta lang tid før han får sjansen, skriver Gold i en melding på det sosiale nettverket.

Payet-åringen laget også 1-1 etter et fantastisk skudd. Payet assisterte i tillegg Luke Prosser da han avgjorde kampen med sitt 3-2-mål. (©Aftenposten/NTB)