AALESUND — ROSENBORG 1-1

AaFKs spisser Leke James og Michael Barrantes misbrukte en rekke sjanser i første omgang, før midtbanespiller Peter Orry Larsen endelig fikk ballen i mål etter pause.

– Jeg kjente med en gang at det var et godt treff, og det var deilig å se den gå inn, sier Orry Larsen om knallskuddet med strak vrist, som gikk inn i nærmeste kryss bak RBK-keeper Alexander Lund Hansen, som tidvis hadde vært en levende vegg i Rosenborg-målet.

KJEMPETREFF: Peter Orry Larsen klemmer til og setter inn 1-0 til Aalesund. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sjansesløsing

– Vi burde scoret mye mer enn det ene målet. Det er bra at vi skaper så mye, men skuffende at vi ikke setter sjansene. Spesielt i første omgang var det klasseforskjell på lagene, sier en skuffet Orry Larsen.

Etter Orrys scoring, spiste Rosenborg seg gradvis inn i kampen og utlignet ved Riku Riski i det 74. minutt. Dermed gjentok kampbildet seg fra i fjor, da AaFK ledet 2-0 på hjemmebane, før trønderne kom tilbake og utlignet til 2-2. ##

Gir bort seieren

– Vi gir fra oss initiativet etter at vi tar ledelsen, og det er ikke bra. Jeg vet ikke om det er fordi vi blir slitne eller at Rosenborg greier å løfte seg.

– Vi fikk et nytt bevis på at vi aldri skal avskrive Rosenborg. De kryper inn i kampen, og tar poeng. Det skal de ha all ære for, men alt i alt burde vi vunnet denne kampen, sier Peter Orry Larsen.

Sunnmørsposten fulgte kampen her: