Erzgebirge hadde ikke vunnet på fem kamper før møtet med Kaiserslautern. Slik sett var Jenssen og hans lagkamerater store favoritter. Men det presset taklet de ikke. Kampens eneste mål ble scoret allerede etter fem minutter. Jakub Sylvestr ordnet det for hjemmelaget.

— I begynnelsen var jeg veldig bekymret, men utover i kampen kan jeg ikke klage på gutta. De ga alt de hadde, dessverre uten å lykkes, sa Kaiserslautern-trener Kosta Runjaic.

Kaiserslautern ligger som nummer fire på tabellen med åtte poeng opp til serieleder Köln etter 21 serierunder. Greuther Fürth innehar 2.-plassen, som også gir direkte opprykk. De er bare to poeng over Kaiserslautern. Paderborn holder 3.-plassen.

Jenssen scoret vinnermålet da 2. Bundesliga-laget tok seg videre i cupen med 1-0 over Leverkusen forrige uke. (©NTB)