Randaberg gikk på sitt fjortende tap for sesongen — og har nå 11 poeng opp til Strømmen på 13.plass, mens utsatte Mjøndalen klatret opp på en fin 10.plass med sine tre nye poeng.

Randaberg spilte jevnt med hjemmelaget i store deler av kampen, men så lenge man ikke tar vare på sine muligheter, så blir man straffet i 1.divisjon.

Riktignok så vant Randaberg 2.omgangen 1-0. Ezekiel Balas redusering kom tidlig i 2.omgang og var av den pene sorten. Venstreback Michael Bekkes presise innlegg fra Balas hode fra kort hold - uten mulighet for Mjøndalen-keeper Anders Rotevatn. Utover omgangen prøvde Randaberg, men klarte ikke å produsere de store mulighetene.

Fortjent

Mjøndalen ledet fortjent nok 3-0 til pausen, men laget var effektivt og tok godt vare på sine muligheter før hvilen. Først var det Stian Ohr som klinket til i det 31.spilleminutt da Randabergs forsvar ikke fikk klarert et innlegg fra venstrekanten skikkelig.

Tidligere Randaberg-spiller Petar Rnkovic økte ledelsen til 2-0 da han i det 37.spilleminutt skled inn mellom Randabergs midtstoppere etter et innlegg fra Stian Ohr. 3-0 kom på selvmål etter et hjørnespark i det 40.spilleminutt fra Joachim Olsen Solberg.

Tannløse

Randaberg på sin side var tannløse i 1.omgangen, men laget kunne tatt ledelsen i det 11.spilleminutt. Ett langt innkast fra midstopper Lars Marvik endte i føttene til Christer Håland, men fra kort hold klarte ikke spissen å få avsluttet skikkelig.

Kampfakta:

1.divisjon menn søndag:

Mjøndalen - Randaberg

Pauseresultat: 3-0

Nedre Eiker stadion

Tilskuere: 704

Mål: 1-0 Stian Ohr (31), 2-0 Petar Rnkovic(37), 3-0 Selvmål (40), 3-1 Ezekiel Bala(51)

Dommer: Lars Miller,Færøyene

Kort: Aziz Adris, Mjøndalen

Randaberg (4-4-2):

Olav Dalen

Michael Bekke

Torger Motland

Lars Marvik

(Frank Gram fra 82)

Tor Omar Sande

(Trond Kenneth Kindervåg fra 75)

Andreas Ulland Andersen

Christoffer Bigseth-Olsen

Bjarte Lunde Aarsheim

Fredrik Norberg

(Joachim baardsen fra 75)

Ezekiel Bala

Christer Håland