Barcelona slo kraftig tilbake etter en svak periode og dunket til med 8-0-seier over Deportivo La Coruna på bortebane onsdag kveld.

Uruguayaneren Luis Suárez ble kampens store spiller med hele fire scoringer. Det betyr også at spissen bare har ett mål mindre enn Real Madrids Cristiano Ronaldo i kampen om å bli La Ligas toppscorer.

Suárez gjorde både 1-0 og 2-0 før pause, Målene kom etter 11 og 24 minutter mens Ivan Rakitic la på til 3-0 et par minutter ut i 2. omgang.

Messi meldte seg på

OPPTUR: Luis Suárez, Neymar og Barcelona vant hele 8-0 i onsdagens kamp. Foto: NTB scanpix

Deretter kom det to nye mål fra Suárez i det 54. og 65. minutt. Seks ganger denne sesongen har Suárez scoret tre mål eller flere i en seriekamp. Det er en sterk statistikk.Lionel Messi ville også være på moroa og la på til 6-0. Målet kom etter 73 minutter og var argentinerens 24. seriemål så langt i sesongen.

På tampen bidro også midtstopper Marc Bartra og den brasilianske spissen Neymar med hver sin scoring. 8-0 er ikke hverdagskost i spansk fotballsammenheng. Det er i hvert fall Barcelonas største seier denne sesongen.

Seks av åtte mål kom ved den berømte MSN-trioen. Litt av et comeback etter en periode der det har buttet for katalanerne, som tok bare ett poeng på sine fire foregående seriekamper og i tillegg ble slått ut av mesterligaen. (©NTB)

Ronaldo: – Alt er bra

Real Madrids Cristiano Ronaldo kom torsdag med en kort og beroligende melding etter at han ble byttet ut i onsdagens ligakamp.

Portugiseren skremte både supportere og lagkamerater da han holdt seg til låret og hinket av banen under onsdagens 3-0-seier mot Villarreal i spansk fotball.

– Alt er bra. Takk for støtten, var meldingen Ronaldo postet på Instagram torsdag.

Ronaldo har bare mistet ett minutt med spilletid denne sesongen for det spanske hovedstadslaget.

Real-trener Zinédine Zidane erkjenner at han kan ha kjørt Ronaldo for hardt.

– Når man har en spiller som Ronaldo, er det ikke alltid nødvendig at han spiller alle kamper og minutter, sa Zidane.

Med fire serierunder igjen i La Liga skiller det ett poeng mellom Real på tredjeplass og serieleder Barcelona. Mellom dem ligger Atlético Madrid.

I mesterligaen er de hvitkledde i semifinalen hvor Manchester City er motstander. (©NTB)