Spekulasjonene rundt Zlatan Ibrahimovics fremtid vil ingen ende ta. Svensken, som scoret to mål og hadde to målgivende pasninger i 4-1-seieren mot Reims lørdag, har vært kraftig linket til Premier League etter at han selv oppsøkte engelske journalister tidligere i uka.

– Jeg har tre måneder igjen her (i Paris Saint-Germain), og hva vil skje etter det? Store ting vil skje. La oss bare se hva som skjer, sa Zlatan på kryptisk vis etter PSGs seier mot Chelsea på onsdag.

Ønsket av Beckham

Nå vil den engelske fotballegenden David Beckham gjøre det han kan for å hindre det. Beckham spilte med Ibrahimovic i PSG i 2013 og ønsker å hente ham til USA. Beckham er i gang med arbeidet med å bygge opp sitt kommende MLS-lag i Miami og ønsker ifølge AS å bygge laget rundt spissen.

Avisen hevder å ha sentrale kilder som vet at Beckham også ønsker å hente Thiago Silva og Thiago Motta fra PSG. Det er imidlertid ikke sikkert at eventuelle overganger vil skje før i 2018, noe som åpner for at Ibrahimovic også kan bli værende i den franske klubben en sesong til.

Silva: — Tror Zlatan blir

Nevnte Silva sa etter kampen mot Reims at han ikke tror Ibrahimovic forlater PSG med det første.

— Jeg tror Ibra blir i klubben. Vi får se hva han bestemmer seg for. Men hvis vi vinner Champions League er jeg ikke sikker, sier Silva om lagkameraten.

Ibrahimovics kontrakt med PSG går ut til sommeren og svensken kan dermed gå gratis til andre klubber.

— Vi får se etter sesongen. Det er ikke jeg som bestemmer, det er det treneren og klubbpresidenten som gjør, sier Silva.