Håvard Nielsen var flere ganger nær å bli matchvinner i debuten for Eintracht Braunschweig i 0-0-kampen borte mot Werder Bremen søndag.

Den innleide Salzburg-spissen var spesielt et uromoment for Werder-forsvaret før pause. Nielsen kom til tre gode sjanser, der to av dem kom etter headinger.

Den største muligheten oppsto da nordmannen etter 40 minutter stanget ballen i armene til vertenes keeper Raphael Wolf.

– Jeg er ikke helt fornøyd etter de tre store sjansene som jeg ikke fikk satt, men det er bra at jeg kom til de sjansene. Jeg var aktivt med offensivt, sa Nielsen til Nettavisen etter kampen.

– Ikke godt nok

Både Nielsen og Omar Elabdellaoui spilte samtlige minutter i det som sett under ett var en skuffende kamp.

Werder Bremen hadde et skudd i stolpen ved Philip Bargfrede, og Eljero Elia fikk et mål annullert for offside. I det 50. minutt reddet Elabdellaoui på streken da Santiago Garcia var nær scoring.

– Dette er åpenbart ikke et godt nok resultat for oss. Vi hadde sjanser til å vinne, sa en skuffet Werder-trener Robin Dutt.

På sisteplass

Eintracht Braunschweig ligger fortsatt helt sist på bundesligatabellen, men står med fire poeng på sine to siste kamper. Opprykkslaget har 12 poeng etter 18 serierunder.

– Dette var et greit resultat. Vi er nå mer optimistiske, sa Eintracht-trener Torsten Lieberknecht.

Werder Bremen har bare vunnet to av sine ti siste bundesligakamper. Den tradisjonsrike klubben ligger på 11.-plass.

Schalke-seier

I kveldskampen slo Schalke til og vant 3-0 borte mot Hamburg. Klas-Jan Huntelaar bemerket seg ved å score det første målet i comebacket etter et langt skadeavbrekk.

Jefferson Farfán og Max Meyer gjorde hvert sitt mål tidlig i annen omgang.

Schalke er nummer sju på tabellen og er fem poeng bak den viktige fjerdeplassen som gir mesterligaspill neste sesong.

For Hamburg var det lagets fjerde strake tap. Klubben som aldri har rykket ned fra Bundesliga før, er bare to poeng over direkte nedrykksplass.

Tysk 1. Bundesliga fotball menn søndag, 18. runde:

Werder Bremen – Eintracht Braunschweig 0-0

41.040 tilskuere.

Omar Elabdellaoui og Håvard Nielsen spilte hele kampen for Eintracht Braunschweig.

**Hamburg – Schalke 0-3 (0-1)

Mål:** 0-1 Klaas-Jan Huntelaar (34), 0-2 Jefferson Farfan (53), 0-3 Max Meyer (56).