Da Joe Grimaldi ble nakkeskadet, ble amerikaneren Jack McNamara hentet som erstatter i de to månedene Grimaldi var forventet å være ute.

Nå blir Trondheims-oppholdet forlenget.

— Etter planen skal McNamara være her ut sesongen, sier sportslig leder Tommy Iversen.

Levert som forventet

McNamaras inntreden i laget ble forsinket da forbundet ikke ville frigi transferkortet hans. Men etter at han kom på isen, har 23-åringen levert til godkjent.

- Han er ikke en back som gnistrer verken offensivt eller defensivt, men er en solid allroundback. Jack er bevegelig med høy arbeidskapasitet, akkurat det vi forventet at han skulle være, sier Iversen.

Tilbake i trening

Grimaldi er delvis tilbake i trening etter skaden. Likevel har klubben ingen forventning om at han blir klarert for spill på denne siden av nyttår.

— Det går bra med ham, og han merker ikke så mye til skaden i det daglige og på trening. Men vi kommer uansett ikke til å bruke Joe i kamp før vi har en garanti fra legene på at han er ok, sier Iversen.

Luksusproblem

Når Grimaldi er friskmeldt, vil klubben ha en utlendig mer enn de har lov å spille med. Dermed må en av importspillerne sitte på tribunen hver gang Rosenborg spiller.

Det er i mine øyne kun et luksusproblem, all den tid han spiller gratis for klubben, sier den sportslige lederen.