VILLARREAL — REAL MADRID 2-2

Forhåndstipsene gikk på at Gareth Bale kom til å starte på venstrebacken for Real Madrid i kveldens etterlengtede debut.

I stedet var det høyrevingen han ble plassert på.

Den jobben løste han på helt gjennomsnittlig vis - frem til han satte ballen i mål.

Målet var ikke spesielt vakkert - det var en heller ganske enkel scoring han kunne sette inn fra kort hold. Han skled inn foran backen «sin» og nærmest taklet ballen i mål.

Ble byttet ut

Men om det ikke var hans peneste mål; for Bale betydde det mye å få den starten på sin tid i Real Madrid.

Målet sørget for utligning for Real drøye fem minutter før pause etter at Cani hadde gitt Villarreal ledelsen.

I andre omgang ble en kamprusten Bale - han har vært skadet en god stund - byttet ut. Noen minutter senere satte Cristiano Ronaldo inn 2-1 for Real Madrid.

Henger etter Barca

Men Villarreal klarte å svare til 2-2 ved Giovani Dos Santos - og dermed er Real et par poeng på etterskudd vis-a-vis Barcelona.

Katalanerne rotet bort en 2-0-ledelse på overtid, men rakk også å score i overtiden selv og vant 3-2 mot Sevilla.

Dermed har Barcelona fullt hus i La Liga.

FAKTA

Atlético Madrid – Almería 4-2 (2-1)

Mål: 1-0 David Villa (15), 2-0 Diego Costa (str. 37), 2-1 Rodri (40), 3-1 Tiago (64), 4-1 Raul Garcia (67), 4-2 Alex Vidal (90).

42.000 tilskuere.

Barcelona – Sevilla 3-2 (1-0)

Mål: 1-0 Dani Alves (36), 2-0 Lionel Messi (75), 2-1 Ivan Rakitic (80), 2-2 Coke (90), 3-2 Alexis Sanchez (90).

76.765 tilskuere.

Levante – Real Sociedad 0-0

14.122 tilskuere.

Villarreal – Real Madrid 2-2 (1-1)

Mål: 1-0 Cani (21), 1-1 Gareth Bale (38), 1-2 Cristiano Ronaldo (64), 2-2 Giovani Dos Santos (70).