Håvard Nordtveit kom inn som innbytter i sluttminuttene da Borussia Mönchengladbach måtte nøye seg med 0-0 mot Eintracht Frankfurt i tysk bundesliga fredag.

Mönchengladbach, som jakter på en plass i høstens mesterliga, sto med fire strake seirer i ligaen før fredagens kamp. Der måtte laget se seiersrekken bli brutt.

Trøsten for Nordtveit & co. er at laget nå er ubeseiret i de ti siste kampene.

Gjestene fra Frankfurt, som måtte klare seg uten sin skadde storscorer Alex Maier, framsto tannløse offensivt i lange perioder på eget gress fredag. Stefan Aigner kunne ha sørget for tre poeng da han fikk avslutte fra ti meters hold etter 70 minutter, men ballen strøk stolpen.

Følg oss på Twitter

Følg oss på Facebook

Mönchengladbach-innbytter Thorgan Hazard fikk også en gyllen mulighet til å sikre borteseier på overtid, men Eintracht-keeper Kevin Trapp vartet opp med en strålende enhåndsredning.

Eintracht er nå uten seier på sine fire siste kamper og ligger på plass nummer åtte på tabellen. Håvard Nordtveit og Mönchengladbach er fortsatt på tredjeplass, tre poeng foran Bayer Leverkusen.

Håvard Nordtveit ble byttet inn i det 90. minutt fredag og rakk aldri å påvirke kampen i nevneverdig grad. (©NTB)