Det så lenge ut som Bodø/Glimts Vieux Sané skulle bli Stefan Strandbergs erstatter i Rosenborg. Slik blir det ikke etter at forhandlingene brøt sammen mandag.

— Forhandlingene ble brutt fordi vi ikke ble enige om de personlige betingelsene. Det er en totalpakke, og lønn er en del av det, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til adressa.no.

— Vi måtte gjøre våre vurderinger. Jeg har alltid i bakhodet hva vi allerede har og hva vi trenger. Til slutt blir man enten enige eller ikke. Vi hadde våre forhåpninger i forhandlingene og det hadde sikkert han også, sier han.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Ingen mulighet til å bli enige

Til adressa.no forteller trener Kåre Ingebrigtsen at så vidt han vet er døren nå helt lukket for Sané.

Gir avkall på lønn for å få lånes ut fra RBK

— Vi har våre rammer, og det var ikke mulighet til å bli enige, sier Ingebrigtsen.

Det ble meldt at midtstopperen skulle på medisinsk test mandag, men det skjedde ikke.

— Det var ikke slik at han skulle vært her. Vi måtte først bli enige med ting og tang, og det er det Stig Inge som har jobbet med.

Jobber med flere

Dermed fortsetter jakten på en ny midtstopper. Med Strandberg på vei til russiske Krasnodar og Tore Reginiussen fortsatt skadet, ser det tynt ut i de bakre rekkene, men Bruttern beroliger supporterne med at de jobber med flere spillere.

— Vi har ikke gått «all in» på en spiller. Vi har flere i kikkerten, så det er ikke store forandringer for oss. Vi har hatt en liste klar lenge, sier han.

Det bekrefter også Bjørnebye.

— Ja, vi har flere navn vi jobber med. Nå flytter vi fokuset over på en annen prosess, sier han.